top of page

Rul i zi i Jade:

 

  • Reduktimi i inflamacionit : Nefriti i zi me rul mund të ndihmojë në reduktimin e inflamacionit të lëkurës, veçanërisht rreth syve. Mund të përdoret për të masazhuar butësisht këtë zonë delikate, duke reduktuar ënjtjet dhe rrathët e errët.

  • Përmirësimi i qarkullimit të gjakut : Rrotullimi i rregullt i rulit të nefritit të zi në lëkurë mund të stimulojë qarkullimin e gjakut, i cili nxit furnizimin me oksigjen dhe lëndë ushqyese në qelizat e lëkurës. Mund të çojë në një çehre më rrezatuese dhe një pamje më të shëndetshme.

  • Shtrëngimi i poreve : Përdorimi i rulit të nefritit të zi mund të ndihmojë në shtrëngimin e poreve të mëdha, duke i dhënë lëkurës një strukturë më të lëmuar dhe më të njëtrajtshme.

  • Reduktimi i linjave të holla dhe rrudhave : Masazhimi me rul nefriti të zi mund të ndihmojë në relaksimin e muskujve të fytyrës dhe në zvogëlimin e shfaqjes së vijave të holla dhe rrudhave. Mund të ndihmojë gjithashtu në stimulimin e prodhimit të kolagjenit, i cili promovon elasticitetin e lëkurës.

 

Guasha e zezë:

  • Detoksifikimi i lëkurës : Gua sha e zezë përdoret për të kryer lëvizje gërvishtëse në lëkurë, të cilat mund të ndihmojnë në eliminimin e toksinave dhe papastërtive, duke nxitur qarkullimin limfatik. Kjo mund të kontribuojë në një çehre më të qartë dhe më të ndritshme.

  • Përmirësimi i elasticitetit të lëkurës: Përdorimi i rregullt i gua sha-s së zezë mund të ndihmojë në stimulimin e prodhimit të kolagjenit dhe elastinës, gjë që përmirëson qëndrueshmërinë dhe elasticitetin e lëkurës.

  • Reduktimi i tensionit të muskujve : Gua sha e zezë mund të përdoret për të masazhuar butësisht muskujt e fytyrës dhe qafës, gjë që mund të ndihmojë në lirimin e tensionit të krijuar dhe promovimin e një ndjenje relaksi.

  • Përmirësimi i përthithjes së produkteve të kujdesit të lëkurës: Përdorimi i zi gua sha pas aplikimit të produkteve për kujdesin e lëkurës mund të ndihmojë në rritjen e përthithjes së tyre. Duke masazhuar butësisht lëkurën me mjet, përbërësit aktivë mund të depërtojnë më mirë në shtresat e lëkurës.

 

 

Set Roller Jade & Gua Sha

€35,00Prix
  • Është e rëndësishme t'i përdorni këto mjete me kujdes dhe butësi, duke ndjekur udhëzimet e dhëna me produktin. Ato mund të përdoren me rutinën tuaj të rregullt të kujdesit për lëkurën për të optimizuar rezultatet.

bottom of page