top of page

Hapi 1:Pastrues xhel-me-qumësht

Filloni rutinën tuaj të pastrimit të dyfishtë duke aplikuar pastruesin "Xhel to Milk". Merrni një sasi të vogël xheli dhe masazhoni butësisht lëkurën tuaj të thatë duke përdorur lëvizje rrethore. Gjatë masazhit, xheli shndërrohet në një strukturë qumështi që heq në mënyrë efektive papastërtitë, sebumin e tepërt dhe mbetjet e grimit nga sipërfaqja e lëkurës tuaj. Formula e butë e xhelit siguron që lëkura juaj të qëndrojë e hidratuar dhe e ekuilibruar gjatë procesit të pastrimit. Shpëlajeni xhelin me ujë të vakët dhe thajeni fytyrën.

 

hapi i 2-të:Pastrues me shkumë

Pas pastrimit fillestar me pastruesin "Gel to Milk", kaloni në fazën e dytë të pastrimit të dyfishtë duke përdorur një pastrues me shkumë. Merrni një sasi të vogël pastrues me shkumë dhe bëjeni shkumë duke shtuar ujë. Aplikoni shkumën në fytyrën tuaj të lagur dhe masazhoni butësisht me lëvizje rrethore. Pastruesi me shkumë krijon një shkumë luksoze dhe të lehtë që depërton thellë në poret tuaja, duke hequr papastërtitë dhe mbetjet e mbetura nga pastruesi i parë. Shpëlajeni tërësisht me ujë dhe thajeni fytyrën.

 

Duke kombinuar pastruesin Gel me Qumësht dhe një pastrues me shkumë në rutinën tuaj të pastrimit të dyfishtë, ju siguroni që lëkura juaj të ketë një pastrim të plotë dhe efektiv. Pastruesi "Gel to Milk" largon papastërtitë sipërfaqësore dhe grimin, ndërsa pastruesi me shkumë depërton më thellë në poret tuaja për të hequr mbeturinat e mbetura. Ky proces me dy hapa e lë lëkurën tuaj të rifreskuar, rigjallëruar dhe gati për të marrë përfitimet e produkteve tuaja të mëvonshme për kujdesin e lëkurës.

 

Pastrues i dyfishtë "Xhel-To-Milk" dhe "Shkumëzimi"

€35,00Prix
  • Pastrimi i dyfishtë është një teknikë popullore për kujdesin e lëkurës që përfshin përdorimin e dy llojeve të ndryshme të pastruesve për të hequr në mënyrë efektive papastërtitë dhe për të arritur pastrim të thellë. Këtu është një përshkrim se si mund të përfshini pastruesin xhel në qumësht dhe një pastrues me shkumë në rutinën tuaj të pastrimit të dyfishtë:

bottom of page