top of page

AmazeFan Ultrasonic Cleanser është një pajisje për pastrimin e lëkurës që përdor teknologjinë ultrasonike për të ofruar një përvojë pastrimi të thellë dhe të butë për lëkurën tuaj.

 

Ja se si funksionon:

 

  • Lëvizja me ultratinguj: Pajisja gjeneron valë zanore me frekuencë të lartë që krijojnë dridhje të vogla në sipërfaqen e lëkurës. Këto dridhje tejzanor janë të padukshme për veshin e njeriut, por janë shumë efektive në largimin e papastërtive dhe qelizave të vdekura të lëkurës.

 

  • Pastrim i thellë: Dridhjet tejzanor depërtojnë thellë në poret e lëkurës, duke hequr në mënyrë efektive papastërtitë, vajin, mbetjet e grimit dhe papastërtitë e tjera të grumbulluara. Kjo ndihmon në parandalimin e problemeve të lëkurës si puçrrat, pikat e zeza dhe poret e bllokuara.

 

  • Eksfolim i butë: Përveç pastrimit të thellë, pajisja gjithashtu eksfolon butësisht lëkurën me dridhje ultrasonike. Kjo ndihmon në largimin e qelizave të vdekura të lëkurës, duke nxitur kështu rinovimin e qelizave dhe rigjenerimin e lëkurës.

 

  • Përmirësimi i përthithjes së produkteve të kujdesit: Përdorimi i pastruesit tejzanor AmazeFan përpara aplikimit të produkteve të kujdesit të lëkurës, si serumet ose kremrat, mund të përmirësojë përthithjen e tyre. Dridhjet tejzanor ndihmojnë në hapjen e përkohshme të poreve të lëkurës, duke lejuar që produktet të depërtojnë më thellë dhe në mënyrë më efektive.

 

  • Masazh relaksues i fytyrës: Pajisja është gjithashtu e pajisur me funksione masazhi të fytyrës që ndihmojnë në stimulimin e qarkullimit të gjakut, relaksimin e muskujve të fytyrës dhe promovimin e një ndjesie mirëqenieje.

 

Është e rëndësishme të ndiqni udhëzimet për përdorimin e pastruesit tejzanor AmazeFan dhe ta përdorni me produkte të përshtatshme për llojin tuaj të lëkurës. Mos harroni të pastroni rregullisht pajisjen për të ruajtur higjienën dhe qëndrueshmërinë e saj.

Pastrues me ultratinguj AmazeFan

€40,00Prix
    bottom of page